Kaos, glädje och fjärde deltävlingen i WE

Åkte till stallet med en förväntan på en rolig dag på tävlingsbanan. Men lyckan blev inte alls långvarig. Hästskrället vägrade komma i hagen, han spran som en galning och fick de andra hästarna lika springgalna. Jagade hästen i typ en halvtimme innan jag rasande gick upp till stallet och ghorde iordning släpet och fixade allt. Kopplade loss bilen och åkte ner till hagen igen, men samma visa igen. Ringde Å, en vän som räddade min dag.

En halvtimme sena bar det iväg till Enköpings fältridklubb. Väl där och inne i ridhuset för dressyren, så stannade Nalle precis framför domaren och passade på att göra nr 2. Pinsamt! Men men, domaren plingade igång oss. Dagen tiöö ära hade jag fått låna tre cm långa sporrar av S, en i stallet, som jag dessutom red lektion för i torsdags. Första galoppen gick fort, avslutande galoppen på långsidan gick ännu fortare! Det blev några missar här ch där, men är ändå grymt glad över resultatet, 54,80%. Skitbra för att vara LB! Tekniken kändes också bra, även om det blev en del missar även där. Teknik och speed reds på gräs, så jag körde inte helt fullt, även om det kunde gått. Själva banans utformning var jättebra, bra flyt och bra tänk. Nalle var dessutom mycket piggare än vanligt, kan det vara svarthavren som redan gett resultat? Det är möjligt så!

Efteråt så kom fancluben fram, en mamma och henns dotter, som följer mig på instagram och pratade lite. Många andra kom fram och pratade om Nalle, det är verkligen jättekul! Trots fadäsen imorse då han inte ville komma in, så är jag verkligen nöjd med dagen! Nalle var pigg och lyhörd, jag är nöjd!

 

2 jul 2016

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)