Tävling och Kalmar

Har redan hunnit avverka två tävlingar redan. Första tävlingen var en WE-tävling som arrangerades av Ridklubben Norrtäljeryttare. En jättefin anlägning. Tyvärr var inte riktigt jag och Nalle synkade, han stannade flera gånger i dressyren och han orkade inte ända fram så att säga. Luften gick ur mig, men lyckades ändå prestera bra i tekniken och speeden. Kammade hem 60% i dressyren och fick tiden 1,41 i speeden, vilket faktiskt vr ganska bra. Tyvärr hamnade vi ganska långt bak i resultatlistan, men men det är bara att ta nya tag tills nästa tävling som går av stapeln på UPK den 28 maj.

Nästa tävling var en lokal LC:1 på Berga ryttarförening. Hade en bra och positiv känsla hela tiden, vilket var jätteskönt. Bra väder var det också. procentmässigt gick det inte speciellt bra, fick dryga 45% vilket inte är godkänt, men hade varjefall en bakom mig på 43% samt att två hade utgått. Men det är ju bra varjefall att man har en bra känsla rakt igenom. Nu vet jag ju lite vad jag har att arbeta med liksom. Sen har jag ju inte ridit på så länge så det kanske bara är dumt att försöka tro att det går vägen.

Eventuellt så åker jag och Nalle ner till Kalmartravet den 25 juni för att vara förridare, det ska bli askul! Men jag säger eventuellt, för det är inte helt spikat än.

18 maj 2017

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)