We-träning

I tisdags hade vi lite WE-träning i mitt stall för Anna Nordin, en person som rider i paralandslaget och som för några veckor sedan vann smguld i paradressyr. Helt underbar människa som såg mig och min häst och som såga våra förutsättningar. Helt underbart! Jag fick upp ögon för vad jag måste göra i min ridning. Jag har nog tyvärr satt krokben för mig själv... Anna är även en mental coach, vilket hjälpte mig enormt!

Den sista timmen satte vi upp en enkel WE-bana. Bla så tränade vi på att gå upp på "bron" som dagen till ära var 2 lastpallar med plywoodskivor. Jag och Nalle har haft problem med just detta då han inte vill gå  på. Men Anna var på mig, upp med blicken! Och vips, nemas probemas, Nalle gick upp utan problem!

Sen tränade vi på slalom och dubbelslalom. Hemligheten för att bibheålla traven i parallelslalomet är att tita på nästa pinne när man passerar en.

Sen tränade vi på min och Nalles akilleshäl, grinden! Jag har hittills inte lyckats nångång på de tävingar jag har varit på med grinden, men nu övade vi på rörelsemönstret. Vilket gick bättre och bättre.

30 okt 2014

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)