Sista deltävlingen i Mälarcupen i WE

Så var det dags i söndags för sista deltävlingen i Mälarcupen 2016. Tävlingen gick av stapeln på Näsbyholms säteri i Strängnäs. Dessutom var det dags att inviga mitt nya släp! Jippie, äntligen ett eget! Nalle verkar gilla det och jag älskar det!

I dressyren kändes Nalle lite loj, inte helt fokuserad, stannade och bajsade dessutom. Men vi fick till en riktigt bra ökning i galoppen på sista långsidan, den är jag riktigt nöjd med. Jag höll inte riktigt med domaren i dennes bedömning, fick "bara" 51,25%, alldeles för lite för en LC tycker jag, men men. Det var flera i samlingen som också tyckte de blev nerbedömda.

Tekniken gick jättejättebra verkligen, den är jag riktigt nöjd med. Fick en helt gäng 7:or, bland annat på repgrinden! Bron likaså! Fick 62,22%, det näst bästa resultatet hittills faktist!

Speeden, jag säger bara speeden! Fick tiden 1,25, den tredje snabbaste! Trots att vi rev ner dressyrstaketet till klockan... 

Jag är verkligen nöjd med vår prestation i söndags. Även om jag kan bättre i dressyren egentligen. I själva tävlingen kom jag på 5:e plats av 7. I cupens deltävling kom jag på 11/15. I hela cupen kom jag på 14:e plats av 48 anmälda. Superbra! Ja just det, höll på att glömma, vi vann ett tröstpris! En person, A, gick in med ett tröstpris till den som kämpat väl, men som inte kom ända fram och det blev Nalle och jag! Kul! Det blev ett presentkort värt 800 kr på en personlig coachning! Mycket kul!

10 aug 2016

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)