Rasta 1 maj 2013

Igår var jag och Nalle på tävling igen. Tävlingen hölls på Rasta. Vi var egentligen anmälda på 70 & 80, men jag skrev ett meddelande till den i tdb om att jag gärna ville hoppa 60 istället för 80. I tisdags kände jag att nåt var fel så jag ringde hon som var ansvarig för anmälan, och gissa om jag hade rätt. De hade satt in mig på 60 & 80 istället för 60 & 70, men det var lätt att ändra då det "bara" var clear round som vi skulle hoppa.

Nalle fick sin första tvättning för året, men måste ju vara fin på tävling! Det var inte så populärt men men vad gör man inte! Har kommit på att Lidls balsam gör underverk för Tinker-svansar! Den blir tjock och fin, så den kan jag verkligen rekommendera! Sen finns ju alltid balsamspray som man kan köpa i nästan vilken affär som heslt som säljer balsam. Det är säkert billigare än om man köper samma sak i en hästaffär och dessutom så luktar det ju lite gott om svansen.

Det var inga problem att lasta. Väl framme vid tävlingen blev det lite stressigt. Jag var tvungen att gå och visa passet samt att gå banan, sen blev det att möta upp en kvinna som står i samma stall som mig för att gå till tramsporten, lasta ur Nalle och sen var det bara för pappa att koppla loss transporten så min stallkompis kunde ta över transporten för att hämta sin häst! Liste stressigt men det gick.

Själva tävlingen var utomhus, vilket var skönt. När vi väl hade hoppat fram så gick jag och Nalle till collecting ring och väntade på vår tur. Han gick på tygeln hela tiden... Annars gör han ju aldrig det... :-)

 

I 60 cm sprang han förbi hinder nr 1, samt petade ner en bom på hinder 4 som var en oxer. Däremot hoppade han muren utan att blinka! I 70 cm så drev jag på lite mer, men tyvärr föll bommen ner på samma hinder som i 60 cm, men vi klarade resten. Så vi fick göra en omstart i 70 cm, vilket vi klarade utan problem! Skönt att sluta dagen med en clear round även om vi inte fick några rosetter. Tyvärr är filmerna lite suddiga, men man ser ändå vad de föreställer. Nalle kändes jättetrött, han hade inte drivet som han brukar ha. Tror det är pälsfällningen som var problemet, det tar så himla mycket energi. Men jag är ganska nöjd varjefall! Å vem kan bli arg på Finaste Nalle? Han är ju världens bästa tinker juh! <3

2 maj 2013

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)