Premiär Mälarcupen!

Igår var det dags för premiären i mälarcupen i WE! Jag åkte till stallet redan kl 5 på morgonen och Nalle var lastad redan kl 6 då vi åkte. Vi skulle till Rotbrunna RF i Enköping så det var en bit att åka. Väl framme gick jag teknik och speedbanan, sedan var det dags att lasta av Nalle och sadla på! Jag hade första start i dressyren, så det var viktigt att vara framriden ordentligt. Dressyren tyckte jag gick sådär, jag hade på känn att jag skulle knipa sistaplatsen faktiskt, jag hade ingen bra känska alls. Men när jag väl fick resultatet så hade det faktiskt gått ganska bra! Fick 58,75% vilket är personbästa hittills! Jättekul! Fick en väldigt rolig kommentar, "går på toa" mitt i en volt, så typiskt Nalle!

Sedan var det dags  för tektiken, den gick över förväntan, fick 59,47% också personbästa! Han stod jättefint när vi gjorde grinden och bordet. Tunnorna hade vi lite problem med, så det måste vi jobba på. Vi klarade även tjuren!

I speeden tog jag det ganska lugnt, ville klara banan utan missöden, ibland kan det löna sig faktiskt! Då jag klarade att ta ringen på tjuren så fick jag 0 sekunders avdrag, så vi landade på tiden .

Sammanlagt hamnade vi på plats 10 av 15, vilket är grymt bra gjort faktiskt! Jag är riktigt nöjd! Gå in på sidan youtubesidan i menyn och klicka på sidan Tävlingar 2015-2016 för att se videosarna!

15 maj 2016

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)