Länge sen sist!

Oj nu var det länge sedan jag bloggade! Jag och Nalle har hunnit tävla lite, dressyren gick inte riktigt som jag ville. Regn och rusk och en sista-plats. Här kan du du se filmen. Han saktade av till skritt i serpentinerna samt bröt av i galoppen och fattade fel galopp. Det är väl inte en överdrift att säga att jag är grymt besviken.

Dagen efter tävlade vi i Handy horse på Kungsberga Ridskola. Det gick ju mycket bättre! I Clear Round Avancerad fick vi en rosett. Nalle var jätteduktigt, även om han inte ville gå upp på lastpallen så gjorde han det till slut. Sedan var det dagt för "Fart & fläkt" där jag och Nalle tävlade i lag med Sandra & hennes fina häst Ola. I lagtävlingen kom vi på en andraplatssoch i den individuella tävlingen kom jag och Nalle på en tredjeplats! Nalle & Ola var jätteduktiga och det märktes att det var kul.

Vi har ju haft en väldigt bra och lång höst bakom oss, men nu har vintern kommit. Det är minusgrader och hårt i marken vilket göra att det är svårare att rida på ett bra sätt. Jag och Nalle har inte några nya tävlingar inplanerade som det ser ut just nu. Nu satsar vi bara på att rida ut i skogen och mysa av vintern. Jag har testat att rida med en barbackagjord och det är verkligen jättemysigt! Så nu har jag köpt mig min egna gjord som jag hoppas jag får hemskickad denna vecka.

Förra helgen var det dags för Stockholm international horse show i Globen. På lördagen var jag på barnmatinen tillsammans med med brors mellersta dotter och på söndagen var jag och mamma där på finalen. Mycket roligt! Jag skulle ju inte köpa något men hittade Agrias monter och köpte ett fleecetäcke till Nalle (som om jag inte har tillräckligt med svettäcken) och en mössa till mig.

9 dec 2013

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)